24 september 2017 lezing over: Archeologisch onderzoek in de Bollenstreek

Op zondagmiddag 24 september geeft Jeroen van Zoolingen een lezing over het archeologische onderzoek in de Duin- en Bollenstreek. Jeroen van Zoolingen werkt als archeoloog in West-Nederland. Hij is de schrijver van het boek “Het Verleden van de Velden”, dat hij zal presenteren. In zijn lezing vertelt hij over de interessantste vondsten uit het verleden die in onze streek zijn gedaan.

Plaats: Streekmuseum Veldzicht, Herenweg 114 in Noordwijk.
Tijd: zondag 24 september om 2 uur.
Entree: 7,50 euro (?) (inclusief toegang tot het museum en een kop thee/koffie). Museumjaarkaarthouders en GON-leden: 5,00 euro.

1 Reactie
  1. Let’s take a review of some of the tried-and-true
    penile enlargement techniques. Combining oils with exercises allow it to be more potent,
    but even without one, email address details are great.
    Natural supplements like Vimax pills can be useful for improving the girth and length in the male organ.