Bezoek van Groei en Bloei uit Gouda

Op 8 juni 2019 zijn 10 leden van Groei en Bloei uit Gouda op bezoek geweest bij Veldzicht. De groep is ontvangen met koffie en (verse kruiden)thee en zelf gebakken kruidenkoekjes door de leden van de tuingroep Veldzicht. In de stal van het museum is uitleg gegeven over het kruidenveld en de Dodoens Cruydehof. De bezoekers waren ook zeer geïnteresseerd in de manier van kweken en drogen van de kruiden.

Jan Hoogeveen leidde de groep rond in het museum. Daarna zijn leden van de tuingroep met de bezoekers naar de tuinen gegaan om de kruiden te voelen, ruiken en proeven.

Het was een zeer geslaagde dag voor zowel de leden van Groei en Bloei als voor de tuingroep Veldzicht. Wilt u ook zo’n rondleiding bij Veldzicht? Stuur dan een mail naar info@streekmuseumveldzicht.nl