Gratis bezoek aan Museum Veldzicht

Voorzien van een betaalbewijs van Museum Noordwijk is Streekmuseum Veldzicht gratis te bezoeken.

Vanaf dit weekeinde is Streekmuseum Veldzicht op de zaterdagen en zondagen gratis te bezoeken door degenen die betaald een bezoek hebben gebracht aan Museum Noordwijk. Het tonen van het factuurbewijs is voldoende.

Het bestuur van het Genootschap Oud Noordwijk, dat beide musea beheert, heeft daartoe besloten om iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te nemen van het interessante museum aan de Herenweg en vooral ook de uitbreidingen die in de afgelopen tijd door de inzet van vrijwilligers tot stand zijn gekomen.

Streekmuseum Veldzicht is op de zaterdagen en zondagen geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De actie geldt tot en met het einde van dit jaar.