Kunst op de Cleij – Workshops voor senioren

Creatieve workshops voor senioren

workshops voor senioren

Op de prachtige locatie van Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk worden speciaal voor senioren een viertal creatieve workshops georganiseerd onder de naam ‘Kunst op de Cleij’! Een bron van inspiratie!

Aanmelding en informatie opvragen kan op 3 manieren:

1. via email: kunstopdecleij@streekmuseumveldzicht.nl
  2. via het formulier onderaan deze pagina
  3. telefonisch bij Lida van der Voort 06-42204546, coördinator Kunst op de Cleij.

De workshops ‘Kunst op de Cleij’ zijn speciaal voor senioren. Er zijn 4 verschillende workshops waaraan kan worden deelgenomen, te weten:

• Tekenen – 2 oktober onder begeleiding van Tika Kauffmann
  • Schilderen – 31 oktober onder begeleiding van Eva de Visser
  • Werken met Klei – 13 november onder begeleiding van Petra de Haas
  • Bloem(bollen)sierkunst – 4,11,18 en 25 oktober onder begeleiding van Lida van der Voort

Senioren kunnen hier hun creatieve kanten ontdekken en/of verder ontwikkelen geïnspireerd door de Noordwijkse historie en cultuur.

De workshops worden gegeven van 9:30 tot 12:30 uur.
Plaats: Streekmuseum Veldzicht, Herenweg 114 te Noordwijk.
Kosten: €7,50 voor de workshop tekenen, klei of schilderen en €15 voor een workshop bloem(bollen)sierkunst. Te voldoen tijdens de workshop.
Toegang tot het museum is inbegrepen in de prijs. Er is per workshop plaats voor circa 15 personen.

* verplichte velden

De workshops “Kunst op de Cleij” worden gerealiseerd door de samenwerking tussen “Lang Leve Kunst”, Genootschap Oud Noordwijk en Streekmuseum Veldzicht en worden ondersteund door de Stichting Welzijn Senioren Noordwijk LEEF.