In Memoriam Joke Dekker

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Joke Dekker.

Voor Kees, de kinderen, familie en vrienden betekent dit uiteraard een enorm verlies. Wij wensen allen heel veel sterkte bij de verwerking hiervan.

Joke was de drijvende kracht bij het opzetten van het educatieproject ‘Kloosters en Kruiden’ voor leerlingen van groep 7 van de basisschool. Zij wist een aantal mensen om zich heen enthousiast te maken en samen hebben wij het project opgezet en met succes in de praktijk gebracht. Wij hebben Joke leren kennen als een onvermoeibare, enthousiaste en stimulerende vrijwilligster, die zich voor meerdere projecten inzette. Nooit werd tevergeefs een beroep op haar gedaan, zelfs in de periode dat zij behandeld werd voor haar ziekte. Wij zullen haar enorm missen maar proberen haar positieve energie vast te houden als wij ons project weer kunnen voortzetten.

Team ‘Kloosters en Kruiden’

Tineke van Rhijn, Marleen Vink, Peter de Haas, Tonny Parlevliet en Magda de Goede.

Joke maakte, als coördinator van het Team “Kloosters en Kruiden”, ook deel uit van het Kern Overleg Veldzicht. Ook hier had zij een heel positieve inbreng, van haar creatieve ideeën en haar inzet tijdens onze markten hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Binnen het kernteam was zij een stabiliserende factor, rustig, altijd leuke ideeën en altijd bereid om iets op te pakken. Ook wij gaan haar heel erg missen en we wensen Kees en de kinderen en allen die dicht bij Joke stonden heel veel sterkte.

Het kernteam van streekmuseum Veldzicht

Noordwijk, 15 oktober 2020.

 

Contactgegevens

Adres:
Herenweg 114
2201 AL Noordwijk
tel: 06 – 4220 4546
info@streekmuseumveldzicht.nl

Openingstijden:
za. 10.30 tot 17.00 uur
zo. 14.00 tot 17.00 uur
of
na telefonische afspraak

toegangsprijzen:
volwassenen € 5,00 en kinderen € 2,50

Wie is online

0 bezoekers online
0 gasten, 0 leden

Abonneren op nieuws

Loading

Archief Streekmuseum Veldzicht