Lezing Harrie Salman op 20 september 2020 om 14:00

De lezing zal gaan over “De oudste Noordwijkse familienamen

In de loop van de 17e eeuw worden de familienamen van steeds meer Noordwijkers in de officiële stukken genoemd. Daaronder zijn de namen van migranten uit Vlaanderen, Noord-Frankrijk en later ook uit Duitsland. Er zijn ook nog oudere familienamen die in Noordwijk zelf zijn ontstaan, zoals Van Duindam, Van der Plas en Van Schie. In de voordracht worden de namen van veel oude Noordwijkse families besproken.

Toegangsprijs € 7,50

GON leden      € 5,00

Er zal geen koffie/thee worden geschonken.

Vanwege het Corona virus zijn wij genoodzaakt het protocol van het RIVM aan te houden:

• Alleen toegang na vooraf reserveren.
  • Er moet een 1,5 meter afstand worden gehouden.
  • Er kunnen max. 20 personen in de bollenschuur aanwezig zijn.
  • Bij binnenkomst eerst uw handen desinfecteren, betalen (alleen met pin) of u heeft al betaald, daarna via de groene pijlen naar voren lopen en plaats nemen op uw stoel. Uw jas over de stoelleuning hangen.
  • Gaat u vooral thuis naar het toilet.

Bij het verlaten van Veldzicht weer de groene pijlen volgen en naar buiten gaan via de aangegeven route.

Reserveren met vermelding van naam en telefoonnummer doet u via de mail: info@streekmuseumveldzicht.nl of 06 42204546.

Ook kunt u van tevoren betalen: GON. NL34 RABO 0101351542 onder vermelding Lezing Veldzicht 20-9.

Kom niet als u gezondheidsklachten zoals, neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of koorts heeft.

Tijdelijk gesloten ivm de Corona crisis