Organisatie en Team

Streekmuseum Veldzicht wordt net als Museum Noordwijk vormgegeven door de vereniging Genootschap Oud Noordwijk. Het volledige organigram kunt u hier vinden.

organigram veldzicht2

 

Dies Griffioen

Conservator Streekmuseum Veldzicht

Dies coöordineert de vaste tentoonstelling en andere activiteiten in en rondom het Streekmuseum Veldzicht. Zij is de stuwende kracht achter vele projecten.

E-mail: conservator@streekmuseumveldzicht.nl

 

Lida van der Voort

PR & Communicatie

Lida is voor Streekmuseum Veldzicht het aanspreekpunt voor Public Relations & Communicatie. Heeft u een vraag over de website of juist een bericht dat wellicht kan worden geplaatst, dan kunt u met haar contact opnemen.

Coördinator suppoosten Streekmuseum Veldzicht

Lida is coördinator van het suppoosten team van Streekmuseum Veldzicht. Het opstellen van de werkroosters is zeker aan haar toevertrouwd.
De suppoosten van Streekmuseum Veldzicht worden veelal de ‘Visitekaartjes van het Veldzicht’ genoemd. Immers het eerste contact met bezoekers gebeurt aan de balie.
Deze mensen verzorgen de verkoop van de toegangskaarten, de verkoop van kruiden en artikelen uit de winkel. Met trots, geduld en passie maken zij u wegwijs in ons streekmuseum en zullen ook uw vragen zo goed mogelijk trachten te beantwoorden. De andere suppoosten van Veldzicht zijn Ellen de Groot, Jan Hoogeveen en Willem Baalbergen.

Telefoon: 06-42204546
E-mail: info@streekmuseumveldzicht.nl

 

Willem Baalbergen

Coördinator gebouwbeheer & evenementen

Willem is de huismeester van Boerderij Veldzicht. Daarnaast zorgt hij samen met Jan Hoogeveen dat onze Boerenmarkten keer op keer een fantastisch succes worden.

E-mail: info@streekmuseumveldzicht.nl

Contactgegevens

Adres:
Herenweg 114
2201 AL Noordwijk
tel: 06 – 4220 4546
info@streekmuseumveldzicht.nl

Openingstijden:
za. 10.30 tot 17.00 uur
zo. 14.00 tot 17.00 uur
of
na telefonische afspraak

toegangsprijzen:
volwassenen € 5,00 en kinderen € 2,50

Wie is online

0 bezoekers online
0 gasten, 0 leden

Abonneren op nieuws

Loading

Archief Streekmuseum Veldzicht