Kleinschalige activiteiten bij Streekmuseum Veldzicht

Streekmuseum Veldzicht is helaas nog gesloten dit jaar. Ook de pompoenmarkt gaat niet door. We starten wel met kleinschalige activiteiten zoals:

op 12 september een workshop met pompoenen hiervoor zijn 3 tijdvakken waarop u kunt inschrijven. Maximaal aantal deelnemers per tijdvak 10.

Ook de lezingen gaan weer plaatsvinden uiteraard met een beperkt aantal deelnemers.

In de stal kunnen kinderen leuke activiteiten doen op zaterdagmiddag zoals: een speurtocht, een springtouw maken, een label maken van klei met daarin een afdruk van één van de kruiden uit de kruidentuin en niet te vergeten de koe melken.

De kruidentuinen zijn vrij toegankelijk maar u kunt ook een rondleiding maken onder begeleiding van een deskundig vrijwilliger, deze vrijwilliger kan ook een heerlijk kopje kruidenthee voor u maken. Afhankelijk van het seizoen is het ook mogelijk een geurig bosje kruiden te plukken.

De hooiberg leent zich heel goed als rustpunt voor of na de Veldzichtwandeling of de rondleiding door de kruidentuinen, waar u dan ook kunt genieten van een kopje kruidenthee.

In september zijn er ook weer de welbekende bloembollen te koop en vanaf oktober starten we weer met de workshop bollenmanden vullen. Deze workshop kent ook 3 tijdvakken en heeft een maximaal aantal deelnemers per tijdvak.

Voor alle activiteiten geldt: vooraf reserveren via info@streekmuseumveldzicht.nl of 06 42204546. Wij willen dan ook graag uw tel.nr. of emailadres. Uiteraard hanteren wij de voorgeschreven regels door regering en RIVM. Het protocol voor uw bezoek aan Veldzicht en deelname aan de activiteiten alsmede de huisregels vindt u door hier te klikken.

Informatie over prijzen en aantal deelnemers bij bovenstaand emailadres of tel.nr. Houdt ook onze facebook pagina in de gaten.

Wij verheugen ons erop u bij Veldzicht te ontmoeten.

Team Veldzicht

Contactgegevens

Adres:
Herenweg 114
2201 AL Noordwijk
tel: 06 – 4220 4546
info@streekmuseumveldzicht.nl

Tijdelijk gesloten ivm de Corona crisis

Openingstijden:
half april t/m september
za. 14.00 tot 17.00 uur
zo. 14.00 tot 17.00 uur
of
na telefonische afspraak

toegangsprijzen:
volwassenen € 5,00 en kinderen € 2,50

Wie is online

0 bezoekers online
0 gasten, 0 leden

Abonneren op nieuws

Archief Streekmuseum Veldzicht