Start bloembollenverkoop op Streekmuseum Veldzicht

Ook dit jaar zijn er weer zeer veel uiteenlopende bloembollensoorten te koop op de locatie van Streekmuseum Veldzicht. De verkoop start begin september. Iedereen is van harte welkom op de vrijdagen en de zaterdagen in de bollenschuur op het terrein van Veldzicht aan de Herenweg 144. De opbrengst komt ten goede aan het Genootschap Oud Noordwijk, dat zich sterk maakt voor het behouden en tentoonstellen van het cultureel erfgoed van Noordwijk

Jan Rietmeijer is de initiatiefnemer van deze jaarlijks terugkerende activiteit op Veldzicht en sinds de start zo’n acht jaar geleden ook verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de bloembollen. Hij is als vrijwilliger actief in het Genootschap Oud Noordwijk dat naast Streekmuseum Veldzicht ook Museum Noordwijk beheert. Rietmeijer is als kwekerszoon opgegroeid tussen de bollen. Later zette hij zijn werk voort in de bloembollenhandel. Potentiële kopers kunnen er dus vanuit gaan dat zij kwaliteitsbollen aantreffen op Veldzicht. “Wij hebben ook dit jaar weer een groot assortiment in de aanbieding. Voor ieder wat wils.” Dat de verkoop aanslaat blijkt uit het ieder jaar weer groeiende koperspubliek. Jan Rietmeijer ziet uit naar uw komst. Voor vragen is hij telefonisch bereikbaar op 071-361549 of 0628945566.

Over enkele weken zal dit bord aangeven dat er op vrijdag en zaterdag weer een groot assortiment bollen te koop is op de locatie van Streekmuseum Veldzicht.