STREEKMUSEUM VELDZICHT OPEN VANAF 5 JUNI 2021.

STREEKMUSEUM VELDZICHT WEER OPEN VANAF 5 JUNI!

WIJ VERHEUGEN ONS OP UW BEZOEK!

Openingstijden: zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur

Plan uw bezoek

U dient van te voren telefonisch of per e-mail te te reserveren voor de dag waarop u ons museum wilt bezoeken. Daarmee voldoet u aan de voorwaarden die de overheid heeft gesteld t.a.v.  het bezoeken van musea.

tel.: 06 42204556  email: info@streekmuseumveldzicht.nl

Lees bovendien hieronder onze huisregels omtrent COVID-19 goed voor u naar het museum komt.

De regels in het museum

Gezien het COVID-19 virus zijn de huisregels aangepast. In het museum gelden de strikte voorwaarden zoals die landelijk worden toegepast. Dit betekent dat u voor u zelf moet reserveren, dan wel voor meerdere personen ingeval dit een partner, gezin of andere huisgenoten betreft. Voor groepen in een andere context kan niet worden gereserveerd, ook worden geen rondleidingen georganiseerd.

Er wordt 1 persoon, al dan niet vergezeld van huisgenoten,  binnen gelaten met een tijdslot van 15 minuten. Op deze manier weten we zeker dat er nooit teveel mensen in het Museum aanwezig zijn.  Uw kaartje kunt u bij voorkeur per pin betalen. Museumkaarten zijn gewoon geldig. Het Museum heeft een vaste route uitgezet, waar 1,5 meter afstand houden goed mogelijk is. Een toiletgroep is aanwezig.

Voor rolstoelgebruikers meldt u dit graag van te voren, zodat een suppoost beschikbaar is om u te helpen.

Belangrijkste huisregels van Streekmuseum Veldzicht:

• Mondkapjes zijn verplicht!
  • U wordt verzocht voor aanmelding 5 minuten van te voren aanwezig te zijn.
  • Ontsmet eerst uw handen met de aanwezige handgel.
  • Registratie volgt, naam, telefoonnummer en u krijgt uitleg van de suppoost over de route.
  • Vervolg de aangegeven route door het museum en houd altijd 1,5 meter afstand van andere personen.

De huisregels zorgen ervoor dat iedereen het museum op een prettige en veilige manier kan bezoeken. We vragen u deze huisregels te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Tijdens uw bezoek is het belangrijk de aanwijzingen van de suppoost op te volgen

Tot slot:  Kom niet naar het museum als u last heeft van gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of indien u koorts heeft. Reeds gereserveerde tickets kunnen zonder problemen omgeboekt worden naar een later moment.

Streekmuseum Veldzicht

Tijdelijk gesloten ivm de Corona crisis