Wie wil ons helpen bij de kruidentuinen?

Houd je van tuinieren? Vind je het leuk om bezoekers in de tuinen rond te leiden? Of om workshops te geven?

De kruidentuingroep bestaat uit zo’n 10 personen, die in wisselende samenstelling aanwezig zijn.
Op maandagmiddag en zaterdagochtend werken we in de twee kruidentuinen bij het museum. In de (warme) zomermaanden ook op donderdagavond.

We kunnen nog extra hulp gebruiken bij het wieden, schoffelen, snoeien en overig onderhoud in de periode van februari/maart tot oktober/november.

Op de zaterdagmiddag, tijdens de openingstijd van het museum, zijn we aanwezig om bezoekers rond te leiden en uitleg te geven over de kruiden. Ook daarvoor zoeken we vrijwilligers.

Heb je belangstelling?
Meld je aan via info@streekmuseumveldzicht.nl of
tel.nr. 06 4220 4546.

Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor ander vrijwilligerswerk bij Streekmuseum Veldzicht. Er is genoeg te doen!