Zondag 10 oktober a.s. lezing en wijnproeverij door Jan Kling van Lidrusgaarde Noordwijk

Zondag 10 oktober lezing en wijnproeverij door Jan Kling van Lidrusgaarde Noordwijk

Streekmuseum Veldzicht

Herenweg 114 Noordwijk

Aanvang 15:00 uur

De lezing is een PowerPointpresentatie met een inhoudelijk overzicht over de wijnbouw in Nederland.

De lezing zal ca. 45 minuten duren.

Na de lezing volgt een wijnproeverij van de wijnen van Lidrusgaarde. De proeverij betreft met name de Druivensoort Johanniter. Van deze druivensoort worden drie soorten wijn gemaakt: de Witte wijn, de Champagne en de Grappa. Stokbrood voor tussen het proeven door zal aanwezig zijn.

Zowel na de lezing als tijdens de proeverij zal de heer Kling vragen beantwoorden.

De lezing/proeverij is alleen toegankelijk met een QR-code (coronapas) of een negatieve PCR-test niet ouder dan 24 uur.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Toegangsprijs:  7,50 euro

GON leden:       5,00 euro

Er kan met pin worden betaald.

Inclusief koffie/thee vóór de lezing en na de lezing de proeverij.