Nieuwe informatieborden langs Wandelroute Veldzicht

Nieuws | Uit de media

10 juli 2022

In de tuinen die u tijdens deze wandelroute kunt bezoeken zijn informatieborden geplaatst. Dit was mogelijk al laatste onderdeel van het project Parel Veldzicht. De borden geven informatie over de beplanting en de insecten in de Duintuin bij ’s Heerenloo en over de drie historische tuinen bij Streekmuseum Veldzicht: de Dodoens Cruydehof, het kruidenveld en de Flora van Noordwijk.

Dit maakt de wandelroute van 6,7 km door het agrarisch gebied van Noordwijk nog meer de moeite waard om in verschillende jaargetijden te belopen. Zeker in deze tijd van het jaar staan de tuinen er prachtig bij. Ze zijn tussen zonsopgang en -ondergang vrij toegankelijk. Kom gerust een kijkje nemen!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom Streekmuseum Veldzicht

Bollenverkoop

De bollen zijn nog niet op. De verkoop is nog tot en met 10 december. Bent u nog op zoek naar een Sint of Kerstcadeau? We hebben nu ook mooie cadeaupakketten.