Parel Veldzicht verrijkt door Groene Challenge van het Landschapsfonds Holland Rijnland

foto: Marja van der Meer

NOORDWIJK – Met de presentatie van een kikkerpoel, zwaluwvijver, vernieuwde paden, een berceau omringd door rozen en blauwe regen, en nieuwe aanplant in de bollentuin en beide kruidentuinen is het project ‘De Landschappelijke (bio)diversiteit van Parel Veldzicht versterken via verbinding’ officieel afgerond.

foto’s: Richard van Egmond

Vertegenwoordigers van het Landschapsfonds Holland Rijnland en De Groene Motor bekeken samen met veel belangstellenden het resultaat tijdens rondleidingen door de tuinen. Ook is een film vertoond over de uitvoering van het project. De vertegenwoordigers van Landschapsfonds Holland Rijnland en de Groene Motor krijgen een goodie bag overhandigd met daarin o.a. een usb stick met de hiervoor genoemde film.

foto: Richard van Egmond

Veldzicht hoopt dat veel bezoekers van deze mooie verrijking van het erf rondom de museumboerderij komen genieten. De paden door de tuinen zijn nu goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator.