Parel Veldzicht verrijkt door Groene Challenge van het Landschapsfonds Holland Rijnland

Uit de media

4 juli 2021

Foto: Marja van der Meer

NOORDWIJK – Met de presentatie van een kikkerpoel, zwaluwvijver, vernieuwde paden, een berceau omringd door rozen en blauwe regen, en nieuwe aanplant in de bollentuin en beide kruidentuinen is het project ‘De Landschappelijke (bio)diversiteit van Parel Veldzicht versterken via verbinding’ officieel afgerond.

Vertegenwoordigers van het Landschapsfonds Holland Rijnland en De Groene Motor bekeken samen met veel belangstellenden het resultaat tijdens rondleidingen door de tuinen. Ook is een film vertoond over de uitvoering van het project. De vertegenwoordigers van Landschapsfonds Holland Rijnland en de Groene Motor krijgen een goodie bag overhandigd met daarin o.a. een usb stick met de hiervoor genoemde film.

Veldzicht hoopt dat veel bezoekers van deze mooie verrijking van het erf rondom de museumboerderij komen genieten. De paden door de tuinen zijn nu goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator.

Foto: Richard van Egmond

Foto’s: Richard van Egmond

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom Streekmuseum Veldzicht

Bollenverkoop

De bollen zijn nog niet op. De verkoop is nog tot en met 10 december. Bent u nog op zoek naar een Sint of Kerstcadeau? We hebben nu ook mooie cadeaupakketten.