Parel Veldzicht verrijkt door Groene Challenge van het Landschapsfonds Holland Rijnland

Uit de media

4 juli 2021

Foto: Marja van der Meer

NOORDWIJK – Met de presentatie van een kikkerpoel, zwaluwvijver, vernieuwde paden, een berceau omringd door rozen en blauwe regen, en nieuwe aanplant in de bollentuin en beide kruidentuinen is het project ‘De Landschappelijke (bio)diversiteit van Parel Veldzicht versterken via verbinding’ officieel afgerond.

Vertegenwoordigers van het Landschapsfonds Holland Rijnland en De Groene Motor bekeken samen met veel belangstellenden het resultaat tijdens rondleidingen door de tuinen. Ook is een film vertoond over de uitvoering van het project. De vertegenwoordigers van Landschapsfonds Holland Rijnland en de Groene Motor krijgen een goodie bag overhandigd met daarin o.a. een usb stick met de hiervoor genoemde film.

Veldzicht hoopt dat veel bezoekers van deze mooie verrijking van het erf rondom de museumboerderij komen genieten. De paden door de tuinen zijn nu goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator.

Foto: Richard van Egmond

Foto’s: Richard van Egmond


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom Streekmuseum Veldzicht

Weefzondagen bij Veldzicht

Weefzondagen bij Veldzicht

WEEFZONDAG, iedere eerste zondag van de maand. Iedere eerste zondag van de maand, te beginnen op 3 april, zijn er demonstraties weven door de dames van de Bollenweef in de stal. En bezoekers mogen zelf weven op een weefgetouw. Van 14.00 tot 17.00 uur. Het museum is...

Lees meer