Workshop manden vullen met bloembollen

Uit de bollenschuur

29 september 2021

Elke zaterdag in oktober en november kunt u bij Streekmuseum Veldzicht aan een workshop ‘manden vullen met bloembollen’ deelnemen. De manden worden naar bloeitijd van de bollen in lagen gevuld. Bovenop komen winterviolen zodat uw mand ook in de winter een vrolijke aanblik geeft. Zo’n mand is een mooie aanwinst voor uzelf, maar ook leuk om cadeau te doen!

Tijden: 10.00 uur en 11.30 uur De kosten zijn € 22,50, dit is inclusief materiaal. Heeft u nog een mand van een vorige workshop? Dan zijn de kosten € 15,00. Op verzoek is het mogelijk om met een groep (bijvoorbeeld een personeelsvereniging) op een andere dag de workshop te doen. Het is ook  mogelijk om een pakket te bestellen. We hebben ook cadeaubonnen. Aanmelden: info@streekmuseumveldzicht.nl mobiel: 06 42204546

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom Streekmuseum Veldzicht

Bollenverkoop

De bollen zijn nog niet op. De verkoop is nog tot en met 10 december. Bent u nog op zoek naar een Sint of Kerstcadeau? We hebben nu ook mooie cadeaupakketten.