bollenverkoop en workshop bollenmanden vullen

Uit de bollenschuur

18 september 2022

Elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur kunt u bij Veldzicht terecht voor het inkopen van uw bloembollen. Er is een grote variëteit in crocussen, narcissen, alliums, hyacinthen en tulpen, daarnaast zijn er bollen van  amaryllis, scilla, chionodoxa, muscari en fritillaria.

Wij hebben ook een assortiment biologische bollen!

 

 

 

 

 

 

Elke zaterdag in oktober (vanaf 8 oktober) en november kunt u bij Streekmuseum Veldzicht aan een workshop ‘manden vullen met bloembollen’ deelnemen. De manden worden naar bloeitijd van de bollen in lagen gevuld. Bovenop komen winterviolen zodat uw mand ook in de winter een vrolijke aanblik geeft. Zo’n mand is een mooie aanwinst voor uzelf, maar ook leuk om cadeau te doen!

Tijden: 10.00 uur en 11.30 uur

De kosten zijn € 27,50, dit is inclusief materiaal.

Heeft u nog een mand van een vorige workshop? Dan zijn de kosten € 17,50.

Op verzoek is het mogelijk om met een groep (bijvoorbeeld een personeelsvereniging) op een andere dag de workshop te doen.

Aanmelden:

info@streekmuseumveldzicht.nl

mobiel: 06 42204546


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom Streekmuseum Veldzicht

Veldzicht aanwezig op Cultuurmarkt Noordwijk Binnen

Veldzicht aanwezig op Cultuurmarkt Noordwijk Binnen

  Op 27 augustus was Veldzicht present op de Cultuurmarkt in Noordwijk Binnen met een theeproeverij. Een succesvol evenement met veel belangstellenden en hopelijk nieuwe vrijwilligers! Op 3 september staat Veldzicht samen met Museum Noordwijk op de Cultuurmarkt...

Lees meer